تبليغات X
تبلیغات متنی
بهترين و سريعترين مرجع دانلود كارآموزي و پروژه و پايان نامه
تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:01 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 156

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:65

نوع فايل:word

فهرست:

فصل اول : آشنايي كلي با مكان كار آموز

1 – تاريخچه محل كارآموزي
2 – نمودار سازماني محل كارآموزي
3 – نوع محصولات توليدي يا خدماتي
4 – شرح مختصر از فرآيند توليد يا خدمات
فصل دوم : ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كارآموز
1 – موقعيت رشته كار آموز در واحد صنعتي
2 – بررسي شرح وظايف رشته كار آموز در واحد صنعتي
3 – امور جاري در دست اقدام محل كار آموزي
4 – برنامه هاي آينده محل كار آموزي
5 – ساير تكنيكهايي كه توسط استاد كار آموزي مشخص مي گردد
فصل سوم :آزمون آموخته ها،نتايج و پيشنهادات
تكامل جاوا
ويژگيهاي زبان برنامه نويسي Java
برنامه نويسي شي ء گرا و جاوا
خط مشي جاوا
تكنولوژي هاي جاوا
تكنولوژي Java EE
تكنولوژي J2ME
تكنولوژي Java Server Faces  يا  JSF
تكنولوژي Hibernate
تكنولوژي java FX
منابع و مواخذ

مقدمه

تكنولوژي هاي جاوا در همه زمينه هاي كامپيوتر گسترش يافته است .و استفاده از انواع تكنولوژي ها براي اوامر مختلف امكان پذير است ، اين زبان يكي از قدرتمند ترين زبان ها براي برنامه نويسي ميباشد . گسترش روز افزون جاوا اين امكان را فراهم كرده كه برنامه نويسان ، و توسعه دهندگان اين زبان به راحتي بتوانند برنامه هاي خود را در هر زمينه ( از جمله صفحات وب ، تلفن همراه و…..) به راحتي و بر حسب سليقه شخصي تغيير دهند.

                                          جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه, پايان نامه, دانلود, برنامه نويسي, موبايل, جاوا, كارآموزي, تكنولوژي, كامپيوتر, ,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:01 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 170

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعدادصفحات:26

نوع فايل:word

فهرست مطالب

مقدمه

تاريخچه و معرفي ليفت تراك

انواع ليفت تراك

اجزاء اصلي ليفت تراك

ليفت تراك چگونه كار مي كند؟

ويژگي هاي ايمني ليفت تراك

آموزش كاربر ليفت تراك

حوادث ليفت تراك

الحاقي ليفت تراك

آشنايي با ماهان ليفت تراك

شرح مختصري از عملكرد كار آموز در واحد توليدي

منابع و مآخذ

 

مقدمه :

انسان از آغاز آفرينش تا كنون به دنبال پيشرفت و تكامل در امور خويش بوده است و هميشه كاري را مي گزيده كه كمترين هزينه (چه از نظر اقتصادي و چه از نظر زماني و …)را طلب كند . با انقلاب هاي صنعتي در جهان و پيشرفت هاي شگرف در زمينه هاي متفاوت شايد حالا معناي ضرب المثل ديرين و شيرين ايرانيان بيشتر قابل تفهيم باشد ( وقت طلاست ) . زماني شايد به نظر نمي رسيد كه آدمي براي ارتباطات ، حمل و نقل و خيلي موارد ديگر هزينه اي را بپردازد تا در وقتش صرفه جويي كند اما اكنون اين زمان فرا رسيده است و ابزار و ادواتي كه در فهم بشر نمي گنجيد امروزه از لوازم اجتناب ناپذير زندگي او به شمار مي رود كه يكي از اين ماشين ها و ابزار آلات “ليفت تراك” است . نگاره پيش رو شرحي بر اين ماشين و گزارشي اجمالي از دوره كارآموزي چند   روزه ي گذرانده شده ي اينجانب در كارگاه توليدي صنعتي ماهان ليفت تراك است .

                                      جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
گزارش, كارآموزي, دانلود, ليفت تراك, كارگاه, ماهان, واحد توليدي, حوادث, آموزش, كاربر, ايمني, ابزار, ا,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:00 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 166

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:46

نوع فايل:word

فهرست:

مقدمه

مفهوم وب و وب سايت

مفهوم وب معناگرا

وب كنوني

مثال هايي از وب كنوني و وب معنايي

تجارت الكترونيك

ويكي ها

فناوري هاي وب معنايي

فرا داده  

آنتولوژي (هستي شناسي)

منطق

عامل ها

وب معنايي در مقايسه با هوش مصنوعي

روش لايه اي

آشنايي با XML

XML و اهميت آن در وب معنايي

آشنايي با XSD

آشنايي با XPATH

آشنايي با RDF

مدل RDF

نمايش دانش با استفاده از مدل RDF           

آشنايي با RDF Schema 

معرفي Taxonomy ها     

چرا از Taxonomy استفاده مي كنيم؟

زبان آنتولوژي وب

شرايط مورد نياز براي زبان هاي آنتولوژي

محدوديت هاي موجود در قدرت انتقال معنا توسط RDF Schema

سازگاري OWL با RDF / RDFS

سه زير زبان OWL

آشنايي با OWL Full

آشنايي با OWL DL

آشنايي با OWL Lite

ساخت دستي آنتولوژي

بكارگيري مجدد آنتولوژي هاي موجود

روش هاي نيمه خودكار ساخت آنتولوژي

آنتولوژي هاي زبان طبيعي

آنتولوژي هاي حوزه اي

نمونه هاي آنتولوژي

نتيجه گيري

منابع و ماخذ

 

مقدمه:

چالش اساسي در ارتباط با وب آن است كه منابع موجود تنها براي انسان ها قابل فهم و استفاده مي باشد بنابراين ماشين ها در جستجو، اشتراك و يكپارچه سازي انبوهي از اطلاعات، محدوديت هاي زيادي دارند. در حال حاضر ماشين ها جهت شناخت محتوي وب و اطلاعات موجود در وب، نياز به دانش اساسي دارند و بدون آن تنها مي توانند كوركورانه وجود يا عدم وجود يك كلمه كليدي را مشخص كنند. وب معناگرا سعي دارد تا اطلاعات موجود در وب را براي ماشين ها قابل درك كندولي هرگز قصد آن را ندارد تا به ماشين ها قابليت هاي جادويي ببخشد تا با انسان ها رقابت كنند.بلكه تنها سعي دارد از سرعت و قدرت ماشين ها در پردازش اطلاعات موجود، جهت حل برخي مشكلات انسان ها استفاده نمايد.

                                       جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه, پايان نامه, هوش مصنوعي, وب, تجارت الكترونيك, دانلود, روش لايه اي, آنتولوژي, ماشين, ,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:00 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 168

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:77

نوع فايل:word

فهرست

 فناوري نانو چيست؟

مقياس نانو

كاربرد فناوري نانو در مهندسي عمران

تاريخچه

كاربرد فناوري نانو در صنعت ساختمان

ريسك‌هاي مربوط به سلامتي و محيط زيست

ريسكهاي اجتماعي

معضلاتي كه پذيرندگان اوليه كاربردهاي اين فناوري با آن مواجه‌اند

استفاده از فناوري نانو براي پيشگيري از ريزش پل‌ها

فناوري نانو در تصفيه آب

۱٫ فناوري‌نانولوله‌هاي كربني

۲٫ روش‌هاي ديگر نانوفيلتراسيون

۳٫ سراميك‌هاي نانو‌حفره‌اي، كِلِي‌ها و ديگر جاذب‌ها

۴٫ زئوليت

۵٫ فناوري‌هاي مبتني بر نانوكاتاليست‌ها

۶٫ نانوذرات مغناطيسي

نانو تكنولوژي براي سيمان در حجم زياد

توضيح درباره نانو

هدايت در مسير صحيح

شريك شدن

تحقيق و تعليم

دستاوردهاي جاه طلبانه

كاربرد مواد نانو در صنعت بتن

۱. مقدمه

۲٫ مواد نانو كمپوزيت

۳٫ بتن با عملكرد بالا ([۱]HPC)

4. نانو سيليس آمورف

۵٫ نانو لوله ها(NANOTUBES)

6. نتيجه گيري

فناوري نانو

بتن با عملكرد بالا(hpc)

نانو سيليس آمورف

كاربرد فناوري نانو در زلزله

منابع

فناوري نانو چيست؟

فناوري‌نانو واژه‌اي است كلي كه به تمام فناوري‌هاي پيشرفته در عرصه كار با مقياس نانو اطلاق مي‌شود. معمولاً

منظور از مقياس نانوابعادي در حدود 1nm تا 100nm مي‌باشد. (1 نانومتر يك ميليارديم متر است).اولين جرقه فناوري

نانو (البته در آن زمان هنوز به اين نام شناخته نشده بود) در سال 1959 زده شد. در اين سال ريچارد فاينمن طي يك

سخنراني با عنوان «فضاي زيادي در سطوح پايين وجود دارد» ايده فناوري نانو را مطرح ساخت. وي اين نظريه را ارائه

داد كه در آينده‌اي نزديك مي‌توانيم مولكول‌ها و اتم‌ها را به صورت مسقيم دستكاري كنيم.

مقياس نانو

سازمان بين‌المللي استانداردها يك متر را بدين گونه تعريف كرده است:

طولي كه توسط نور در خلأ در بازه زماني 29979457/1 ثانيه طي مي‌شود، يك متر مي‌باشد ويك نانومتر 10-9متر مي‌باشد.

با ايجاد ارتباط ميان اندازه اتم‌ها و مقياس نانو مي‌توان يك نانومتر را راحت‌ترتصوركرد. يك نانومتر برابر قطر 10 اتم هيدروژن و يا 5 اتم سيلسيم مي‌باشد. درك اين موضوع براي افراد معمولي نيز راحت‌تر مي‌باشد.

همچنين :

يك نانو متر يك ميلياريم متر است.

يك گلبول قرمز داراي عرض تقريبي هفت هزار نانومتر است.

يك مولكول آب داراي قطري حدود 1 نانو متر است.

مولكول اندازه پروتئينها بين 1 تا 20 نانومتر است .

طبق تعاريف مقياس طولي بين 1 نانومتر تا 100 نانومتر را مقياس نانو مي گويند

تصور كنيد كه در يكي از گرمترين روزهاي آفتابي در تابستان، نور خورشيد مستقيما به اتاق شما مي تابد و هيچ راه گريزي به جز استفاده از پنجره هايي با شيشه هاي دودي براي متعادل تر كردن گرما و نور اتاق نداريد. همچنين دوست داريد تا تنها زماني كه نور شدت دارد شيشه درست مانند عينك هاي فتوكروميك دودي شوند.

                                         جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه, پايان نامه, مهندسي عمران, نانو, دانلود, صنعت ساختمان, محيط زيست, سراميك, نانو تكنولوژي, لوله,,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:00 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 178

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:100

نوع فايل:WORD

فهرست مطالب
تاريخچه 
فصل اول : مقدمه
مقدمه
شير و انواع آن
مراحل مربوط به حمل شير از مزرعه تا كارخانه
فصل دوم : آزمايش‌هاي شيميايي و ميكروبي
آزمايشگاه دريافت شير خام
آزمايش خواص ارگانولپتيكي (ظاهري)
اندازه گيري pH
روشهاي تعيين اسيديته شير
محاسبه اسيديته شير
اندازه‌گيري دانسيته شير
نتيجه گيري و نحوه محاسبه وزن مخصوص
تاثير تقلبات در وزن مخصوص شير
آزمايش صافي
تست الكل
درصد آب اضافي
سنجش ميزان پروتئين شير (روش كجلدال)
روشهاي سنجش نسبت درصد چربي شير
هدف از انجام آزمايش تعيين درصد چربي شير
روش ژربر
تنظيم درصد چربي شير به اندازه دلخواه (استاندارد كردن)
آزمايش شير خشك
آزمايش سوماتيك
تست آنتي‌بيوتيك
تست جوش شيرين
آزمايش تشخيص مواد بازدارنده
تست سود افزوده بر شير
اندازه‌گيري نمك
اندازه گيري نقطه انجماد شير و كاربرد آن در كشف تقلبات
كنترلهاي ميكروبي 
نمونه برداري براي كشت ميكروبي
شمارش ميكروارگانيسم‌هاي هوازي (total cunt)
فصل سوم : خط فرآيند و توليد
توليد شير پاستوريزه
خط شير استريل
توليد ماست
دوغ‌‌ گازدار و روش فرآوري آن
توليد ماست موسير
خامه پاستوريزه
خامه عسلي و فرآوري آن
توليد كره
توليد و فرآوري پنير (U.F)
فصل چهارم : تجهيزات و تأسيسات
هموژنايزر
سيستم‌هاي تبادل حرارتي
سپراتورها
بالانس تانك
ديگ بخار
سختي گير
تصفيه فاضلاب
انواع فاضلاب
سيستم هاي تصفيه فاضلاب شهري
فصل پنجم  : استاندارد ها
سيستم مديريت زيست محيطي ISO 14001,1996/2004
سيستم مديريت ايمني و بهداشت شغلي OHSAS 18001:1999
سيستم مديريت ايمني فرآورده هاي غذايي HACCP
سيستم مديريت كيفيت ISO 22000
استقرار سيستم S5
نشان حلال
منابع

تاريخچه

اولين كارخانه لبني تبريز بنام كارخانه شير پاستوريزه عدل در سال 1339 توسط مرحوم آقاي غلامرضا عدل تاسيس گرديد .

در سال 1357 سهام اين كارخانه كه بعنوان دومين كارخانه لبني كشور و با سرمايه بخش خصوصي فعاليت ميكرد به بخش دولتي منتقل و به شركت صنايع شير ايران واگذار گرديد.

در سال 1357 كارخانه شير پاستوريزه جديد بنام كارخانه شير منطقه اي آذربايجانشرقي توسط شركت صنايع شير ايران به بهره برداري رسيد و تمامي امكانات واموال وپرسنل شركت عدل به اين كارخانه منتقل و با آن ادغام گرديد كه عمده فعاليت كارخانه جديد شامل توليد شير پاستوريزه از شير خام توليدي استان و شير استرليزه با استفاده از شير بازساخته وارداتي جهت توزيع رايگان در مدارس بود .

در سالهاي بعد و در اجراي طرحهاي توسعه و با استفاده از آخرين تكنولوژيهاي پيشرفته روز  كارخانه جديد با خطوط توليد پنير پاستوريزه و پنير UF ( توليد به روش اولترا فيلتراسيون ) و ماست و دوغ و خطوط بسته بندي استريل تتراپك ( جهت بسته بندي محصولات استريل اعم از شيرو خامه و شيرهاي طعم دار و …. ) و … مجهز و به فعاليت توليدي خويش با بهره مندي از تجهيزات مدرن آرمايشگاهي همچون باكتواسكن و فوسوماتيك و ميلكواسكن و باكتراكت و … ادامه داده و محصولاتي با كيفيت و مطابق با استانداردهاي بين المللي به بازار ارائه نمود .

در سال 1383 كارخانه شير منطقه اي آذربايجانشرقي به شركت شير پاستوريزه پگاه آذربايجان شرقي ( سهامي خاص ) تغيير وضعيت داد .

اين شركت با هدف جلب رضايت مشتري و رعايت حقوق مصرف كنندگان مفتخر به دريافت گواهينامه هاي بين المللي مختلف گرديده است .

                                          جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز : 1


طبقه بندی: ،
كارآموزي, شير, پگاه, كارخانه, مزرعه, آزمايش, شير خشك, سوماتيك, ماست, دوغ, پنير, سيستم, دانلود, آذربا,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:00 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 158

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:31

نوع فايل:word

فهرست مطالب:

تشكر و قدرداني

    مقدمه
    فصل اول آشنايي كلي با مكان كارآموزي
    فصل دوم ارزيابي بخشهاي مرتبط با رشته علمي كارآموز
    گياه شناسي سويا
    شرايط آب و هوايي
    تهيه ي زمين
    مراحل آماده سازي زمين
    عمليات كاشت
    طرز كاشت
    عمليات داشت
    وجين
    زمان برداشت محصول
    كشت ذرت
    مقدمه
    توليد كننده ها
    تاريخچه
    انواع ذرت
    شرايط لازم براي رشد گياه
    دما
    آب
    خاك
    زمان كاشت ذرت
    كود
    آفات و بيماري هاي ذرت
    برداشت محصول

مقدمه :

سويا كه آن را به انگليسي soybean مي‌نامند گياهي است كه اكثرا” بخاطر دانه اش در دنيا كشت مي‌شود از دانه ي اين نبات روغن استخراج مي‌گردد كه در تهيه ي روغن نباتي وتغذيه ي انسان به كار مي‌رود از كنجاله ي سويا نيز كه داراي مقدار زيادي پروتيين مرغوب مي‌باشد در دامپروري و مخصوصا” مرغداري استفاده مي‌شود همچنين در بعضي از نقاط دنيا اين نبات را به عنوان علوفه كشت مي‌كنند

تا دو سال پيش در ايران زراعت سويا از لحاظ سطح كشت و مقدار محصول در مقام بعد از آفتابگردان قرار داشت ولي توجه دولت مخصوصا” وزارت كشاورزي ومنابع طبيعي به توسعه ي اين زراعت موجب گرديد كه در سال 1345 سطح زراعت ويا به پاي سطح آفتابگردان برسد امروزه زراعت اين نبات در خيلي از نقاط دنيا يكي از مهمترين زراعت‌هاي منطقه مي‌با شد.

جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
گزارش, كارآموزي, دانلود, دانه روغني, صنايع غذايي, كشاورزي, سويا, كاشت, ذرت, ,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 16:00 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 154

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:46

نوع فايل:word

فهرست :

فهرست مطالب

سامانه متمركز الكترونيك بانك ملت

شروع كار با سامانه

ايجاد يك موجوديت براي مشتري حقيقي و يا حقوقي

ايجاد روابط بين مشتريان حقيقي و حقوقي

ثبت اثر انگشت مششتريان حقيقي

افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز

مدارك مورد نياز

مراحل انجام كار

مدارك و شرايط افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز

مكانيزم امتياز دهى سپرده هاى قرض الحسنه پس انداز جهت شركت در قرعه كشى

شرايط شركت در قرعه كشى و اعطاى جوايز

خدمات ويژه حساب هاي قرض الحسنه پس انداز :

سپرده سرمايه گذارى

سپرده سرمايه گذارى كوتاه مدت

سپرده سرمايه گذارى كوتاه مدت ويژه عادي (غير متمركز)

سپرده سرمايه گذارى بلند مدت

شرايط افتتاح حساب

انتقال سپرده هاى سرمايه گذارى بلندمدت و كوتاه مدت ويژه

افتتاح حساب كوتاه مدت در سامانه

افتتاح حساب بلند مدت در سامانه

افتتاح حساب جاري

برگشت چك

انسداد چك

اتاق پاياپاي

كلرينگ چكها

خدمات بانكداري الكترونيكي  جام

خدمات جام در سراسر كشور به مشتري

كد شناسه

خدمات ويژه حساب جاري الكترونيك ملت

شرايط افتتاح حساب جام

مدارك مورد نياز جهت افتتاح حساب جام

صدور رمز براي دسترسي به خدمات الكترونيكي

كارتهاي الكترونيكي ملت كارت متمركز  (Access Card)

تعريف ملت كارت متمركز

ويژگيهاي ملت كارت متمركز

درخواست صدور كارت در سامانه

دريافت كارتها و فعالسازي و تحويل آنها به مشتري

معرفي سامانه برنچ

صدور كارتهاي مختلف

امضاء الكترونيك ملت

شارژ گروهي

سامانه متمركز مغايرت

سامانه تلفن همراه

ابتدا فراخواني نرم افزار ارسال

اضافه كردن گوشي همراه مورد نظر

نرم افزار بصورت اتوماتيك به دنبال بلوتوثهاي روشن اطراف ميگردد

حالا دستگاه مورد نظرمان را پيدا ميكنيم و آن را انتخاب ميكنيم

سپس فايل نرم افزار همراه بانك ملت را انتخاب ميكنيم

حالا پيغامي به گوشي همراه مبني بر قبول دريافت فايل داده ميشود

فهرست تصاوير

شكل ۱ فرم اصلي سامانه متمركز الكترونيك بانك ملت

شكل ۲  ايجاد مشتري حقيقي

شكل ۳  ايجاد مشتري حقوقي

شكل ۴ ايجاد مشتري خارجي

شكل ۵ ايجاد روابط بين مشتريان حقيقي و حقوقي

شكل ۶ ثبت اثرانگشت اسكن شده

شكل ۷  افتتاح حساب قرض الحسنه پس انداز

شكل ۸  بستن حساب قرض الحسنه

شكل ۹  افتتاح حساب كوتاه مدت

شكل ۱۰  بستن حساب كوتاه مدت

شكل ۱۱  افتتاح حساب بلند مدت ويژه

شكل ۱۲  افتتاح حساب جاري

شكل ۱۳  برگشت چك

شكل ۱۴  انسداد چك

شكل ۱۵ ثبت اسناد كلر

شكل ۱۶  ارسال اسناد كلر

شكل ۱۷  عودت اسناد برگشتي كلر

شكل ۱۸  صدور رمز الكترونيكي

شكل ۱۹  ملت كارت متمركز و رمز وي سي سي تو

شكل ۲۰ درخواست  صدور كارت

شكل ۲۱ نماي از صفحه اصلي برنچ

شكل ۲۲  انواع كارتهاي قابل درخواست

شكل ۲۳ فرم  شارژ تكي يا گروهي

شكل ۲۴  رفع مغايرتها

شكل ۲۵  اجراي نرم افزار بلوتوث

شكل ۲۶  اضافه كردن دستگاه

شكل ۲۷  جستجوي دستگاه ها

شكل ۲۸  انتخاب دستگاه

شكل ۲۹  انتخاب فايل ارسالي

شكل ۳۰  ارسال فايل

شكل ۳۱  پايان ارسال

فهرست جداول

جدول ۱ نرخ سود سپرده هاي سرمايه گذاري كوتاه مدت

جدول ۲  نرخ سود سپرده هاي سرمايه گذاري بلند مدت

جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
كارآموزي, بانك ملت, مهندسي كامپيوتر, مشتري, حقيقي, حقوقي, حساب قرض الحسنه, سپرده, دانلود, چك, كلرينگ,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 15:59 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 136

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:34

نوع فايل:word

فهرست:

مقدمه

تعريف

مفهوم شبكه ( Network )

مفهوم گره Node وايستگاههاي كاري Work Stations

مدل هاي شبكه

مدل شبكه نظير به نظير

مدل شبكه مبتني بر سرويس دهنده

مدل سرويس دهنده / سرويس گيرنده :

هر شبكه اساسا از سه بخش ذيل تشكيل مي شود:

سازگار كننده هاAdaptor

اجزا ءشبكه

سيستم عامل شبكه NOS Network Operating System

كابل كشي شبكه

كابل در شبكه

كابل Unshielded Twisted pair )UTP)

پروتكل ها

توپولوژي شبكه Net work Topology

توپولوژي BUS

توپولوژي توريMesh

توپولوژي درختيTree

توپولوژي تركيبي Hybrid

مزاياي توپولوژي BUS

معايب توپولوژي BUS

مزاياي توپولوژي STAR

معايب توپولوژي STAR

توپولوژي RING

مزاياي توپولوژي RING

معايب توپولوژي RING

شبكه هاي LAN

شبكه هاي MAN

شبكه هاي WAN

كاربردهاي شبكه

شبكه اترنت (Ethernet)

اترنت:

خدمات مهندسي شبكه

نرم افزار Anta media Bandwidth Manager

برنامه PuTTY

رايانه مجازي تحت شبكه

امنيت شبكه

OSI (هفت لايه شبكه)

Wireless چيست؟

فوايد تكنولوژي Wireless

سيستم هاي Wireless

آينده Wireless

شبكه هاي بي سيم Wireless Networking

انواع شبكه هاي بي سيم

شبكه هاي بي سيم

تشريح مقدماتي شبكه هاي بي سيم و كابلي

انواع شبكه هاي بي سيم

Bluetooth

جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
كارآموزي, دانلود, شبكه, كامپيوتر, Network, سرويس, سيستم عامل, كابل, توپولوژي, اترنت, Wireless, Bluet,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 15:59 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 146

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:63

نوع فايل:word

فهرست:

مقدمه   

فصل اول

نگاهي به مجتمع پتروشيمي بندر امام

موقعيت جغرافيايي

قرار داد مشاركت اوليه     

فراز و نشيبهاي اجراي طرح           

بازسازي و تكميل واحدهاي مجتمع  

ساختار مديريت پتروشيمي بندر امام 

شركت هاي مستقل فرعي   

 

فصل دوم           

نگاه كلي به پليمر

واكنش تهيه پلي اتيلن       

استفاده از انواع كاتاليزورها در سنتز پلي اتيلن          

پلي اتيلن (دانستيه پائين) POLYETHYLENE   

نمودار  

 

فصل سوم          

بخش اول:توليد پلي اتيلن سبك       

مختصري در مورد كارخانه

UTILITY                  

بخش سنتز         

كمپرسورها        

راكتور  

جدا كننده ها                                                                                                      

RECYCLE   

بخش پاياني        

اكسترودر و سرويسهاي جانبي                                                                   

بخش انتقال                                                                                                        

سيلوها

بسته بندي                                                                                                        

بخش دوم:تست هاي كنترل كيفي توليد پلي اتيلن سبك  

تست هاي بخش روزكار آزمايشگاهLD        

كاتاليست ها        

تست هاي بخش شيفت آزمايشگاه LD         

تست هاي گرانول پلي اتيلن سبك    

تستMFI         

تست بر روي نمونه كاتاليست          

تست نمونه گاز اتيلن برگشتي جهت اندازه گيري مقدار O2       

اندازه گيري PH 

تست بر روي كندانس بخار واحدهاي بسپاران 

آزمايش GAS    

دستور العمل آزمايش MFI           

آزمايش IRGANOX CONTENT IN POLYETHYLENE   

آزمايش HYDROPEROXIDE IN CATALYST       

دستور العمل آزمايش K2 PEROXIDE   

آماده سازي اسيد هيدرويديك: ( اين عمل زير هود انجام مي گيرد)         

دستور العمل آزمايش K2 PEROXIDE   

آزمايش K32 – K27 – K11 PEROXIDE         

تهيه فيلمFILM            

آزمايش HAZE 

آزمايش GLOSS          

تهيه SHEET   

آزمايش TENSILE STRENGTH       

آزمايشVICAT

آزمايش DENSITY      

آزمايش APPEARAMCE RATENG OF POLYETHYLENEFILM        

آزمايش DART IMPACT  

جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه, پايان نامه, دانلود, پلي اتيلن, پتروشيمي بندر امام, پليمر, كاتاليزور, كارخانه, راكتور, كنترل ك,

تاريخ : 19 شهريور 1396 | 15:59 | نویسنده : ketabpich | بازدید : 154

آپلود عكس , آپلود دائمي عكس

تعداد صفحات:105

نوع فايل:word

فهرست:

كنسرو سازي

تاريخچه كنسرو سازي

تعريف سترون تجاري

تعريف سترون مطلق

عوامل فساد

عوامل تشديد كننده تورم هيدروژني

فساد بيولوژيكي كنسروها

فرايند حرارتي ملايم

ميكروارگانيسم ها به دو طريق واردقوطي مي شوند

علت فساد ناشي از نشت قوطي

1)عدم كفايت حرارت در سترون سازي كنسروها

2) نشت قوطي هاي كنسروها

عوامل ميكروبي فاسد شدن كنسروها يي با استريل نا كافي

1)باكتري هاي مزوفيل

2)باكتري هاي ترموفيل اسپورزا

عوامل داخلي وخارجي غذاها و تأثيرآنها بر رشد و تكثير ميكروارگانيسم ها

عوامل داخلي

  1. pH
  2. رطوبت
  3. قدرت اكسيداسيون- احياي ماده ي غذايي
  4. مواد مغذي
  5. عوامل ضد ميكروبي و مهار كننده
  6. ساختمان هاي بيولوژيك

عوامل خارجي مؤثر بر رشد وتكثير ميكروارگانيسم ها

1.حرارت انبارهاي نگهداري

الف .سايكروفيل يا سرما دوست

ب .مزوفيل يا حد واسط

ج . گرما دوست ها يا ترموفيل

2. رطوبت نسبي

3. وجود وتراكم گازها در محيط

ظاهر قوطي هاي كنسرو

علت فساد تراوشي يا نشتي Leakage Type Spoilage

فصل دوم

دستگاه ها و روش هاي حرارت دادن كنسروها

الف – پاستوريزاتورها

ب – استريل كننده­ها

1- اتو كلاو هاي ثابت

2- اتوكلاوها با بستر متحرك

3- روش استريليزاسيون پيوسته

4- استريليزاسيون به وسيله ي هواي داغ

5- استريليزاسيون به وسيله ي شعله

6- استريليزاسيون به روش Flash 18 Process 

7- استريليزاسيون به وسيله ي مايكروويو براي فرآيند دمايي كنسروها

8- روش اسپتيك يا استريليزاسيون خارج بسته

9- فرايند دمايي كنسرو ها در ظروف شيشه ايي

محاسبات دمايي استريليزاسيون كنسروها   process Calculation

فصل سوم

مواد تشكيل دهنده ي كنسروها

تعريف D.E

صمغ هاي مورداستفاده درصنايع كنسروسازي

تعريف HLB(Hydrophile Lypophile Balance)

فصل چهارم

پروسه يا فرآيندكنسروسازي

كيفيت ميوه ها و سبزي ها

تركيبات شيميايي

فرآورده هاي دامي

جداكردن پوست به وسيله ي آب داغ يا بخارآب داغ

جدا كردن پوست به وسيله ي سودداغ lyepeeling

جداكردن پوست به روش سايشي

اثرات عمل بلانچينگ

آزمون كفايت بلانچينگ

ليكور

طرز تهيه شربت ها

طرز تهيه محلول هاي نمك

دستگاه هاي پركن

پركن هايي براي موادغذايي جامد

پركن هاي جامدومايع

روش هاي اجرايي عمل Exhausting

دربندي مضاعف

فرآيندهاي دمايي كنسروها به دومنظورانجام مي شود

فصل پنجم

مربا ها و ژله ها و مارمالادها

تهيه مربا به روش صنعتي

اساس توليد مرباي صنعتي

تهيه مربا به روش سنتي

نوشابه هاي ميوه اي

اهميت تركيبات سلولي وساختار آنهادر توليد آبميوه

محصولات آبميوه

آنزيم ها براي خيساندن

آنزيم ها براي استخراج آبميوه

آنزيم ها براي آبگونه سازي (تبديل به مايع)

آنزيم ها براي شفاف سازي

آنزيم ها براي كاهش بخار

تغليظ آبميوه ها

نكتار ميوه

شربت ميوه

پودر هاي آبميوه

 

كنسرو سازي :

كلمه كنسرو از لغت Conserver كه ريشه يوناني دارد گرفته شده و اين به معني حفظ كردن مي باشد. بنابراين مي توان گفت كه در صنايع غذايي هدف از كنسرو كردن ايجاد شرايطي است كه تحت آن شرايط بتوان محصول مورد نظر را براي مدت طولاني نگهداري كرد يا به عبارت ديگر طول عمر يا Shelf Life ان را افزايش داد.

در نتيجه از نقطه نظر كلي تمام روش هاي نگهداري مواد غذايي مانند استفاده از حرارت, سرما, خشك كردن, اشعه,مواد نگهدارنده و… در واقع نوعي روش كنسرو سازي مي باشد، اما به علت اينكه در كشور ما از ابتداي كار صنايع قوطي كردن براي مواد غذايي از كلمه كنسرو استفاده شده است عبارت كنسرو سازي فقط قوطي كردن مواد غذايي را تعريف كرده و در واقع به جاي آن كلمه Caning يا Tinning جانشين شده است

جهت دانلود كليك نماييد






امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه, پايان نامه, كنسروسازي, عوامل فساد, قوطي, رطوبت, بيولوژيك, رطوبت, گاز, دانلود, دما, شيشه, دام,,